Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mannen van Vos. De mannen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.

Jan Heesakkers

Dit is Jan. Jan Heesakkers. Als Jan 10 jaar is, meldt hij zich bij de sportschool in Den Bosch Oost. Voor taekwondo. Voetbal geprobeerd, bij BVV, maar nee, taekwondo, dat moet het worden. Verwachtingsvol verschijnt Jan op de eerste les. Bij zijn nieuwe leraar. Johan Vos.

Michael Salfischberger

Dit is Michael. Michael Salfischberger. Een van de jongste van de mannen van Vos. Geboren in het Bossche Groot Ziekengasthuis, getogen hemelsbreed maar een paar kilometer verderop, in Rosmalen.

Leon van Vught

Dit is Leon. Leon van Vught. Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat maakt dat ze best iets voor elkaar over hebben, de mannen van Vos.

Peter Langenhuijsen

Dit is Peter. Peter Langenhuijsen. Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit. Zo hoort dat en daar zorgt hij wel voor. Hij houdt van de vrijheid in zijn werk.

Corné Kleinloog

Dit is Corné. Corné Kleinloog. Drie jaar geleden rijdt hij de parkeerplaats op van Vos Vakwerk, toen nog Vos Groep. Netjes aangekleed, fris geschoren. Geen badslippers, want dat doe je niet voor een sollicitatiegesprek.