Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mannen van Vos. De mannen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.

Jan Heesakkers

Dit is Jan. Jan Heesakkers. Als Jan 10 jaar is, meldt hij zich bij de sportschool in Den Bosch Oost. Voor taekwondo. Voetbal geprobeerd, bij BVV, maar nee, taekwondo, dat moet het worden. Verwachtingsvol verschijnt Jan op de eerste les. Bij zijn nieuwe leraar. Johan Vos.

Michael Salfischberger

Dit is Michael. Michael Salfischberger. Een van de jongste van de mannen van Vos. Geboren in het Bossche Groot Ziekengasthuis, getogen hemelsbreed maar een paar kilometer verderop, in Rosmalen.

Leon van Vught

Dit is Leon. Leon van Vught. Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat maakt dat ze best iets voor elkaar over hebben, de mannen van Vos.

Peter Langenhuijsen

Dit is Peter. Peter Langenhuijsen. Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit. Zo hoort dat en daar zorgt hij wel voor. Hij houdt van de vrijheid in zijn werk.

Corné Kleinloog

Dit is Corné. Corné Kleinloog. Drie jaar geleden rijdt hij de parkeerplaats op van Vos Vakwerk, toen nog Vos Groep. Netjes aangekleed, fris geschoren. Geen badslippers, want dat doe je niet voor een sollicitatiegesprek. 

Rudy Pennings

Dit is Rudy. Rudy Pennings. Geboren in Berlicum, Oegstgeestsestraat 11. Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft. 

Aad Boon

Dit is Aad. Aad Bon. Opgegroeid in het Brabantse Middelrode, in de schaduw van Landgoed Seldensate. Klinkt voornaam, maar Aad is geen druktemaker. Nooit geweest ook. Op zijn 18e begint hij als broodbakker, met een voorliefde voor een eerlijk, ouderwets tarwebrood. Tijgertarwe, om precies te zijn.

Dennis van Herpen

Dit is Dennis. Dennis van Herpen. Ruim 13 jaar geleden start hij bij Vos als timmerman voor de woningbouw. Steeds vaker werkt hij aan verbouwingen van particuliere woningen. Als die mensen dan uiteindelijk weer hun huis in kunnen, genieten van het resultaat van het werk van Vos, dat maakt Dennis trots.