Aangenaam

Wij zijn team Vos
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mensen van Vos. De mannen en vrouwen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen. 

Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mensen van Vos. De mannen en vrouwen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.

Daniëlle van Vught

Dit is Daniëlle. Daniëlle van Vught. Opgegroeid in Uden, waar haar wereldje vooral bestond uit met vriendinnen afspreken en leuke dingen doen. Altijd in de weer, lekker druk. Met een moeder die nogal enthousiast werkte in een fotowinkel, was deze ondernemende creatieveling met een fotoalbum per levensjaar zonder twijfel Brabants meest gefotografeerde kind. Nanneke, waar zou je Daniëlle willen plaatsen in het complete overzicht? Steeds de laatste vooraan?

Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mensen van Vos. De mannen en vrouwen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.

Johan Vos

Geboren in een Bossche volksbuurt in 1968.
Het leven was goed en zonder poespas.
In de winter lag er sneeuw. ’s Zomers scheen de zon.
Jessica, Misschien zouden we hier toch een iets andere tekst kunnen plaatsen? Meestal pakken we het intro van de detailpagina maar die is nu een beetje te 'vaag' denk je niet? Deze post van Johan linkt overigens door naar 'de verhalen'. Dat is afwijkend maar bewust omdat je anders 'dubbele content' krijgt als ik Johan met dezelfde tekst ook nog een andere pagina geef. 

De vrouw van Johan Vos. Maar, Henriëtte is vooral zichzelf. Warm, goedlachs en recht door zee.

Herriëtte Vos

Dit is Henriëtte. Henriëtte Vos – Van Hecke. Vrouw van Johan Vos. Maar, Henriëtte is vooral zichzelf. Warm, goedlachs en recht door zee. 

Ondernemend, leergierig, creatief, niet zomaar doorsnee. Met een voorliefde voor zelf maken en voor de prikkelende combinatie van ambacht en modern.

Nanneke Hoevenaars

Dit is Nanneke. Nanneke Hoevenaars. Hoewel ons Nan vooral zorgt dat alle cijfertjes kloppen, kan het ook zijn dat je haar een hele middag bezig ziet met het onkruid tegen de gevel van de werkplaats. 

Piet Hein heeft aan één woord genoeg en hij is leergierig en goedlachs. Gewoon een toffe vent. Een echte Vos.

Piet Hein Smit

Dit is Piet Hein. Piet Hein Smit. Een jongen met een droom. En een elektrische fiets. Vijf dagen per week kwam hij in de hoogste versnelling naar de Heikampweg.

Ooit begonnen als metselaar, heeft dit multitalent zich in 30 jaar ontwikkeld tot allrounder bij Vos Vakwerk.

Raymond Paapen

Dit is Raymond. Raymond Paapen. Ooit begonnen als metselaar, heeft dit multitalent zich in 30 jaar ontwikkeld tot allrounder. Timmeren, kitten, voegen, stucen. Hij kan het gelijk.

Gary is een bescheiden Vos. En een echte. In vijf maanden tijd verbouwde hij zijn eigen huis aan de rand van boerderijdorp Den Dungen tot zijn door weilanden omgeven droomplek.

Gary Broeren

Dit is Gary. Gary Broeren. Ook hij loopt niet te koop met zijn kunsten. Gary is een bescheiden Vos. En een echte. In vijf maanden tijd verbouwde hij zijn eigen huis aan de rand van boerderijdorp Den Dungen tot zijn door weilanden omgeven droomplek.

Een rustige geboren en getogen Bosschenaar, die het niet zoekt om veel de stad uit te gaan. Lees het verhaal van deze tegelzetter bij Vos Vakwerk.

Niels Denis

Dit is Niels. Niels Denis. Hij is een rustige geboren en getogen Bosschenaar, die het niet zoekt om veel de stad uit te gaan. Waarom zou hij ook. Niels is al jarenlang gelukkig met jeugdliefde Sanne.

Opgegroeid in het Brabantse Middelrode, in de schaduw van Landgoed Seldensate. Hij koos heel bewust voor Vos Vakwerk.

Aad Bon

Dit is Aad. Aad Bon. Opgegroeid in het Brabantse Middelrode, in de schaduw van Landgoed Seldensate. Klinkt voornaam, maar Aad is geen druktemaker. Nooit geweest ook. Op zijn 18e begint hij als broodbakker, met een voorliefde voor een eerlijk, ouderwets tarwebrood. Tijgertarwe, om precies te zijn.

Een van de Vossen met een lange geschiedenis bij het bedrijf. In 2008 start hij bij Vos Vakwerk als timmerman voor de woningbouw.

Dennis van Herpen

Dit is Dennis. Dennis van Herpen. Een van de Vossen met een lange geschiedenis bij het bedrijf. In 2008 start hij bij Vos als timmerman voor de woningbouw.

Het is 2002 als Jan start bij Johan Vos en gaat er niet meer weg. Jan regelt alles voor de woningbouwvereniging.

Jan Heesakkers

Dit is Jan. Jan Heesakkers. Als Jan 10 jaar is, meldt hij zich bij de sportschool in Den Bosch Oost. Voor taekwondo. Voetbal geprobeerd, bij BVV, maar nee, taekwondo, dat moet het worden. Verwachtingsvol verschijnt Jan op de eerste les. Bij zijn nieuwe leraar. Johan Vos.

Een van de op-en-top Brabantse aanwinsten van Vos Vakwerk. Alles wat je maar in een woning kunt vinden, komt voorbij.

Michael Salfischberger

Dit is Michael. Michael Salfischberger. Een van de op-en-top Brabantse aanwinsten van Vos. Geboren in het Bossche Groot Ziekengasthuis, getogen hemelsbreed maar een paar kilometer verderop, in Rosmalen.

Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon.

Leon van Vught

Dit is Leon. Leon van Vught. Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat maakt dat ze best iets voor elkaar over hebben, de mannen van Vos.

Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit.

Peter Langenhuijsen

Dit is Peter. Peter Langenhuijsen. Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit. Zo hoort dat en daar zorgt hij wel voor. Hij houdt van de vrijheid in zijn werk.

Corné Kleinloog. In 2017 rijdt hij de parkeerplaats op van Vos Vakwerk, toen nog Vos Groep.

Corné Kleinloog

Dit is Corné. Corné Kleinloog. In 2017 rijdt hij de parkeerplaats op van Vos Vakwerk, toen nog Vos Groep. Netjes aangekleed, fris geschoren. Geen badslippers, want dat doe je niet voor een sollicitatiegesprek. 

Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft. Een echte aanwinst voor Vos Vakwerk.

Rudy Pennings

Dit is Rudy. Rudy Pennings. Geboren in Berlicum, Oegstgeestsestraat 11. Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft. 

Als prille twintiger was hij even de jongste Vos van het team. Je vindt Damian vooral bij renovatie- en verbouwingsprojecten van particuliere woningen.

Damian Bross

Dit is Damian. Damian Bross. Als prille twintiger was hij even de jongste Vos van het team. Tot hij werd ingehaald door Noud. Je vindt Damian vooral bij renovatie- en verbouwingsprojecten van particuliere woningen.

Sinds 2008 is Vos Vakwerk hoofdaannemer voor duizenden woningen van BrabantWonen. Hoofdaannemer? Vos regelt, plant, repareert, onderhoudt, renoveert en meer.
Jonge Vos of ervaren vakman? Vos staat om je te springen.
werken bij vos