Celeste Pelders
Vakmeid
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Celeste. Celeste Pelders. Bouwjaar 2005. Ooit het enige meisje in haar klas op het Koning Willem I College en in 2023 met vlag en wimpel geslaagd als allround vakkracht onderhouds- en klussenbedrijf. En terecht. Wat een kanjer.

Ver in haar opleiding twijfelt Celeste nog over haar studiekeuze: is dit het wel? Een @%*&@% stageadres helpt ook niet mee. Maar dan komt ze bij Vos. En dat verandert alles. ‘Ons Celeste moet eerst even wennen. Als ze eenmaal op haar plek is, komt ze los,’ zou haar moeder zeggen. Bij Vos gaat dat vanzelf. Wa denkte, ze gaat op pad met die kerel die ook tonpraoter had kunnen worden. En in het weekend weleens op stap met Brent. Celeste is meer dan welkom en dat voelt ze. 

Timmeren, tegelen, het smeren van een vloer of wat die dag nog meer nodig is: Celeste houdt van afwisseling. Mooi. Want bij Vos is iedere dag anders. Als ze aan anderen vertelt wat voor werk ze doet, gelooft niemand haar. Terwijl een heleboel meiden dit werk hartstikke tof zouden vinden. Maar vaak denken ze dat ze niet handig zijn. Onzin. Vrouwen kunnen dit vak prima leren. Celeste kan het weten. En Vos ook. Vos houdt de deur wijd open en legt de rode loper uit voor meer meiden zoals Celeste!