Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mensen van Vos. De mannen en vrouwen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.
Daniëlle van Vught
Ondernemende creatieveling
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Daniëlle. Daniëlle van Vught. Bouwjaar 1982. Opgegroeid in Uden, waar haar wereldje vooral bestond uit met vriendinnen afspreken en leuke dingen doen. Altijd in de weer, lekker druk. Met een moeder die nogal enthousiast werkte in een fotowinkel, was deze ondernemende creatieveling met een fotoalbum per levensjaar zonder twijfel Brabants meest gefotografeerde kind.

Van Vught is de naam? Jazeker, Daniëlle is de vrouw van Leon, je weet wel, de Vos die teruggaat tot het jaar 2002. Daniëlle volgt in 2022. Zo ook zoon Pim, hij liep stage bij Vos en helpt wat in de vakanties. Natuurlijk kreeg ook Pim een Vos-trui, die hij de eerste drie dagen niet meer uit deed. 

Voorlopig hebben zoon Giel en dochter Kiki nog geen merkbare Vos-aspiraties. Maar dat kan nooit lang meer duren. Winkelen, mode, de laatste trends in wonen, borrelen met vriendinnen, hapje eten, dagje uit. Heerlijk. Daniëlle geniet ervan. En wat zou ze het leuk vinden om samen op de fiets naar de Vos-vrijmibo te gaan. Leon?