Evabloem VosVakwerk 120423 008
Edwin Linssen
Eindhoven de rustigste
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Edwin. Edwin Linssen. Bouwjaar 1969. Hij gaat al heel wat jaren mee in het vak en heeft alles wel zo’n beetje voorbij zien komen. Van gewone tot minder gewone voorvallen. Afgewaaide daken, ondergelopen keukens, doorgedraaide bewoners: Edwin maak je niet gek. Of bang. In zijn vrije tijd is hij teamchef bij zijn club PSV, waar hij als ordebewaker tijdens de wedstrijden van alles meemaakt. Ooit stond hij neus tegen neus met een nogal ferme Franse Belg. Ook dat lost hij in alle rust op. 

Vroeger was hij er eentje die zes dagen per week de bloemetjes buiten zette in thuisstad Eindhoven. Als Edwin de deurklink aanraakte, stond er al een Bacardieke voor hem klaar. Die tijd ligt ver achter hem, maar ook zonder wilde haren is hij kei gelukkig in Eindhoven. Samen met zijn vrouw, zoon Luke en dochter Yara.

Sinds vier jaar woont het gezin in een nieuwbouwwoning. De afbouw heeft Edwin helemaal zelf gedaan. Tegelwerk, stuken, badkamer, keuken en tuin. Na het harde werken, kiezen ze nu voor rustig z’n gangetje. Dagje Limburg. Lunchen in een strandtent. Samen genieten, daar worden ze steeds beter in.