Een goedgebekte kerel met een klein hartje, dat nogal goed gaat op kattenkwaad en kwajongensstreken, zouden zijn maten zeggen.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Jeffrey. Jeffrey Huijbers. Een lieve, zorgzame jongen. Tenminste, volgens zijn moeder. Een goedgebekte kerel met een klein hartje, dat nogal goed gaat op kattenkwaad en kwajongensstreken, zouden zijn maten zeggen. Ooit als jochie begonnen met belletje trekken in zijn buurt in Eindhoven. Samen met zijn -nog steeds- allerbeste vriend Milan heeft Jeff heel wat buren opgeschrikt.

Hoewel Jeff zijn streken nooit is kwijtgeraakt, hebben we vanuit zijn huidige woonplaats nog geen klachten ontvangen. Al een tijdje woont hij samen met zijn vriendin Julie en dochtertje Vayèn in Helmond. Heeft deze Brabander nog hobby’s? Neuj. Zo’n beetje al zijn vrije tijd besteedt hij met veel plezier aan hun kleine meid. 

Het plan is om komende zomer met z’n drietjes met de auto richting Italië te rijden. Vakantie vieren aan het Gardameer. Tegen die tijd zal de kleine wel kruipen. Of erger nog: lopen. Dan krijgt papa het nog druk.