Kim van Boxtel
Zal je net zien
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Kim. Kim van Boxtel. Bouwjaar 2004. Zo’n vier tot vijf avonden per week vind je hem in friettent Den Brink. Om te werken. En af en toe een kipburger mee te pakken. Lekker! Kim is BBL’er. Een dag per week gaat hij naar school en daarnaast werkt hij bij Vos. Hij vindt alles aan zijn werk leuk. Van tegelen en timmeren tot en met zijn collega’s. Meestal stuurt Johan hem ’s ochtends samen met een van de andere mannen op pad voor BrabantWonen. Kim leert graag en snel.

Naast zijn werk, zijn vriendin Senna en al die chille avondjes bij stamkroeg ‘t Pumpke heeft Kim amper nog tijd voor hobby’s. Behalve voor voetbal natuurlijk. Sinds zijn start bij de F’jes is R.K.V.V. Emplina zijn club, waar deze rustige, vriendelijke jongen soms ineens voor een verrassing kan zorgen.

Net als die ene keer, toen zijn vader en opa vanwege de regen gingen schuilen in het clubhuis. Kim haalt uit en scoort met een omhaal van buiten de 16 meter de goal van z’n leven. Zal je net zien. Ze geloven hem nog steeds niet.