Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon.
Leon van Vught
Een échte spelverdeler
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Leon. Leon van Vught. Bouwjaar 1980. Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat maakt dat ze best iets voor elkaar over hebben, de mannen van Vos.

Leon ook. Als er iets is, lossen ze het altijd wel voor elkaar op. Leon helpt nog net zo lief mee, al werkt hij de laatste jaren bij Johan op kantoor. Plannen, regelen, opdrachten maken, alles bijhouden. En spoedjes in orde maken. Als er ergens water langs de muren loopt, moet dat als eerste worden opgelost. Zie dat maar eens te plannen.

Leon, bekende van het voetbalveld bij SCG, Gestel, begint als klein ventje bij de F-jes en al snel blijkt hij een getalenteerd spelverdeler. Handig met de bal, snel en wat een inzicht. Selectie, het eerste elftal en tóch stopt Leon, na de komst van zijn derde kind. Net als met tennis. Dan vliegen de kilo’s eraan en voor je het weet noemen ze je Fransje (naar Frans Duijts). In plaats van Leonardo di Caprio. Hij kan het hebben. Leon.