Samen met vader Hans is hij aan het werk voor BrabantWonen. Hij heeft het top naar zijn zin bij Vos Vakwerk. Want hier kan hij alles leren.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Lorenzo. Lorenzo van de Wildenberg. Samen met vader Hans is hij aan het werk voor BrabantWonen. Op een steenworp afstand van het huis waar hij is opgegroeid en met zijn moeder woont. Ook daar gaan ze vandaag aan de slag met de schutting. Het is een snikhete zomerdag, maar hem hoor je niet klagen. Hij heeft het top naar zijn zin bij Vos. Want hier kan hij alles leren.

De wens om profvoetballer te worden, speelt soms nog in zijn achterhoofd. Wie weet zit het er nog in. In alle bescheidenheid, hij speelt ook verdomde hoog: 2e klasse, 1e team. Hij mag dan een jongen van de straat zijn, Lorenzo is reëel en kiest voor zijn werk. En gamen, in alle uren daar omheen. FIFA spelen met zijn bijna tien jaar jongere neef Daan. Wie weet leert die jongen nog iets van zijn grote neef, dat zou mooi zijn.

Vroeger was Lorenzo best lastig. Heel erg lastig. Maar lief ook. En dat blijft hij. Vraag maar aan Noa, zijn vriendin. Hij denkt erover om over een jaar of drie op zichzelf te gaan wonen, misschien wel via BrabantWonen. Net als zijn moeder. Voorlopig zit hij nog helemaal goed bij haar. En bij Vos.