Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit.
Peter Langenhuijsen
Precisie is plezier
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Peter. Peter Langenhuijsen. Bouwjaar 1960. Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit. Zo hoort dat en daar zorgt hij wel voor.

Hij houdt van de vrijheid in zijn werk. ’s Ochtends hoort hij van Leon waar hij die dag aan het werk gaat en verder wordt hij door niemand opgejaagd. Zolang hij maar goed werk levert. Vakwerk. Peter vindt het prima om alleen te werken. De mannen van Vos komen elkaar zo af en toe wel tegen, op een klus. En iedere vrijdag zoeken ze elkaar op, ergens in een friettent in de buurt waar ze aan het werk zijn. In Deuteren. Of de Graafsewijk.

Door de week kookt Peter zelf, in zijn huis in Middelrode, hetzelfde huis waar hij 60 jaar geleden is geboren. Iedere zondagochtend pakt Peter zijn dubbelloops jachtgeweer en rijdt hij op zijn gemakje naar Boekel. Kleiduivenschieten met een mannetje of vijf. Puur voor de hobby, maar 20 van de 25 raak, dat moet toch wel lukken op een goede dag. Of meer. Dat kan ook. Peter maak je niet gek.