Woningcorporaties
Van achterdeur tot zolderraam.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Sinds 2008 is Vos Vakwerk ketenpartner van BrabantWonen. Dat betekent dat Vos onderhoud en reparaties verzorgt aan ruim 6750 woningen. En dus dagelijks in het leven stapt van tientallen bewoners. Vos Vakwerk en BrabantWonen vormen een team en voelen een gedeelde verantwoordelijkheid voor de beste dienstverlening voor de bewoners. 

Een sociaal hart. Dat is een eerste vereiste voor iedere onderhoudsman die voor BrabantWonen aan de slag gaat. Natuurlijk moet ieder probleem vakkundig worden verholpen. Maar dat is zeker niet het enige. Een praatje met de bewoners is het halve werk. En soms is meer nodig. Daar heb je de juiste voelsprieten voor nodig.

BrabantWonen merkt dat de druk op de wijken toeneemt. En daarmee op de mensen die werk verzetten in de wijk. Psychische of aan ouderdom gerelateerde problematiek: je weet niet wat zich achter de voordeur afspeelt. Denk maar aan vereenzaming, dementie, ernstige vervuiling of huiselijk geweld. Eind 2021 bood BrabantWonen de mannen van Vos een training aan in het herkennen van (zorg)signalen.

De eerste aanzet voor het Bossche gemeentelijk woningbedrijf was de omscholing van sigarenmakers tot bouwvakkers, rond 1920. Als je bedenkt dat BrabantWonen teruggaat naar de tijd dat wonen niet meer was dan het hebben van een deugdelijk dak boven je hoofd, dan weet je dat het werk een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Lang was het zo dat een woning maar moest worden geaccepteerd zoals aangeboden. Basic, met een wit keukenblok en witte wandtegel. Daarin was geen keuzemoment of afstemming.  

Vandaag de dag is de bewoner het centrale middelpunt. Goed contact en goede afstemming met hen is cruciaal. Het is hun huis, hun thuis!

Tevredenheid en wensen van bewoners staan centraal. BrabantWonen legt de lat hoog. Gelukkig wil Vos Vakwerk ook niet anders.

Evabloem VosVakwerk 120423 011

Geen lapwerk.
Duurzaam onderhoud.

Sinds 2008 is Vos Vakwerk hoofdaannemer voor duizenden woningen van BrabantWonen. Hoofdaannemer? Vos regelt, plant, repareert, onderhoudt, renoveert en meer. Vakkundig. Ontzorgt van A tot Z. Van achterdeur tot zolderraam.

Ieder project begint met een idee. Wij kunnen niet wachten.
projecten