down

Het geheim achter Vos Vakwerk, zijn de handen die het maken. Maak kennis met de mannen van Vos. De mannen van de kwaliteit. Van weinig woorden. Van beloven is doen.

Piet Hein Smit

Dit is Piet Hein. Piet Hein Smit. Een jongen met een droom. En een elektrische fiets. Vijf dagen per week kwam hij in de hoogste versnelling naar de Heikampweg.

Raymond Paapen

Dit is Raymond. Raymond Paapen. Ooit begonnen als metselaar, heeft dit multitalent zich in 30 jaar ontwikkeld tot allrounder. Timmeren, kitten, voegen, stucen. Hij kan het gelijk.

Gary Broeren

Dit is Gary. Gary Broeren. Ook hij loopt niet te koop met zijn kunsten. Gary is een bescheiden Vos. En een echte. In vijf maanden tijd verbouwde hij zijn eigen huis aan de rand van boerderijdorp Den Dungen tot zijn door weilanden omgeven droomplek.

Niels Denis

Dit is Niels. Niels Denis. Hij is een rustige geboren en getogen Bosschenaar, die het niet zoekt om veel de stad uit te gaan. Waarom zou hij ook. Niels is al jarenlang gelukkig met jeugdliefde Sanne.

Aad Bon

Dit is Aad. Aad Bon. Opgegroeid in het Brabantse Middelrode, in de schaduw van Landgoed Seldensate. Klinkt voornaam, maar Aad is geen druktemaker. Nooit geweest ook. Op zijn 18e begint hij als broodbakker, met een voorliefde voor een eerlijk, ouderwets tarwebrood. Tijgertarwe, om precies te zijn.

Dennis van Herpen

Dit is Dennis. Dennis van Herpen. Een van de Vossen met een lange geschiedenis bij het bedrijf. In 2008 start hij bij Vos als timmerman voor de woningbouw.

Jan Heesakkers

Dit is Jan. Jan Heesakkers. Als Jan 10 jaar is, meldt hij zich bij de sportschool in Den Bosch Oost. Voor taekwondo. Voetbal geprobeerd, bij BVV, maar nee, taekwondo, dat moet het worden. Verwachtingsvol verschijnt Jan op de eerste les. Bij zijn nieuwe leraar. Johan Vos.

Michael Salfischberger

Dit is Michael. Michael Salfischberger. Een van de op-en-top Brabantse aanwinsten van Vos. Geboren in het Bossche Groot Ziekengasthuis, getogen hemelsbreed maar een paar kilometer verderop, in Rosmalen.

Leon van Vught

Dit is Leon. Leon van Vught. Hij begint als timmerman bij Vos in 2002. Zegt wat hij vindt, vindt wat hij zegt. Dat is altijd het beste, vindt Leon. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat maakt dat ze best iets voor elkaar over hebben, de mannen van Vos.

Peter Langenhuijsen

Dit is Peter. Peter Langenhuijsen. Schilder. Niet zo eentje op de bouw, want dat schilderwerk lijkt vaak nergens naar. Wat Peter oplevert, is precies. Dat is kwaliteit. Zo hoort dat en daar zorgt hij wel voor. Hij houdt van de vrijheid in zijn werk.

Corné Kleinloog

Dit is Corné. Corné Kleinloog. In 2017 rijdt hij de parkeerplaats op van Vos Vakwerk, toen nog Vos Groep. Netjes aangekleed, fris geschoren. Geen badslippers, want dat doe je niet voor een sollicitatiegesprek. 

Rudy Pennings

Dit is Rudy. Rudy Pennings. Geboren in Berlicum, Oegstgeestsestraat 11. Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft. 

Damian Bross

Dit is Damian. Damian Bross. Als prille twintiger was hij even de jongste Vos van het team. Tot hij werd ingehaald door Noud. Je vindt Damian vooral bij renovatie- en verbouwingsprojecten van particuliere woningen.

Jonge Vos of ervaren vakman? Vos staat om je te springen.
werken bij vos