We bespreken je ideeën, denken mee, begeleiden het hele traject en zorgen voor een klasse uitvoering. Tot en met de plinten.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Gouden handen. Gedreven. En in voor een geintje. Dat is zo'n beetje Vos. Noem ons vakidioot. Of Vos-idioot. Mag. We zijn nou eenmaal trots op onze projecten, onze mannen, ons werk. We delen graag onze verhalen over bijzondere voorvallen, staaltjes vakwerk natuurlijk en onze warme klantzorg. Welkom in de wereld van Vos.

Dit is Johan

Geboren in een Bossche volksbuurt in 1968. 
Het leven was goed en zonder poespas. 
In de winter lag er sneeuw. ’s Zomers scheen de zon.

Dit is meer dan een zakelijke relatie. Meer dan vriendschap. Johan is als een zoon voor André. En dat gevoel zou andersom zomaar wederzijds kunnen zijn.

Op zondag een halve dag vrij

Dit is André. André Hoevenaars. Hoewel al jaren met pensioen, is André bijna dagelijks vanaf half negen te vinden in zijn werkplaats. Ook op zondag, hoewel hij dan meestal een halve dag vrij neemt.

De familie Van Vliet geniet met volle teugen van hun huis. Zeker weten dat Francien ook vanavond een heerlijk maal op tafel tovert!

Met de keuken als kroonjuweel

Dit is Francien. Francien van Vliet. Voor de verbouwing van haar huis had ze een goed doortimmerd plan. Dacht ze.

Claudia Dekker woont theoretisch met haar man en zoon van 14 in een nieuwbouwwoning. Want meer dan een dak en drie muren, was haar droomhuis driekwart jaar geleden nog niet.

De schoenen van meneer Maas

Dit is Claudia. Claudia Dekker. Theoretisch woont ze met haar man en zoon van 14 in een nieuwbouwwoning. Want meer dan een dak en drie muren, was haar droomhuis driekwart jaar geleden nog niet.

Van het allereerste uur

Dit is Grad. Grad Pennings. Sinds 2020 geniet Grad van zijn pensioen. Maar, eens een Vos, altijd een Vos. Grad is een man van Vos van het allereerste uur.

Moermeisje

Vrouwelijke Vossen, ofwel moervossen, zijn zeldzaam in ons vak. Je ziet ze een enkele keer, en dan vooral achter de schermen.