Jan & Sem
Frietje met en een kipburger
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit zijn Jan en zijn zoon Sem. Allebei houden ze wel van een lolletje op z’n tijd. Een leuke grapjas, dat is Jan volgens zijn zoon. Ze hebben meer van elkaar weg, die twee. Dezelfde neus, oren, schoenmaat én samen twee handen op één buik. 

Sem is een behulpzaam, sociaal joch, dat graag de handen uit mouwen steekt. Valt er iets te sjouwen? Sem is van de partij. Als kersverse VMBO’er offert hij toch maar mooi zijn schoolvakanties op om mee te klussen met de Vossen. Met plezier. Daar is Jan stiktrots op. Sem is kind aan huis in de werkplaats, kent alle Vossen en ligt goed in de groep. Klinkt als een echte Vos!

Netjes afkitten. Deuren gronden. Sem helpt mee met wat die dag op de planning staat. Hij heeft er lol in. Zo veel, dat voor hem een speciale stageplek is gecreëerd. Dan kan hij zo vaak met Jan mee als hij wil. Na een week hard werken, op school of in de bouw, pakt een beetje Vos vrijdags met de middagschaft flink uit in de friettent. Ook daar weet Sem ondertussen alles van. Frietje met en een kipburger graag. Vast recept. En pak er voor Jan meteen een frietje speciaal en een Ardeense saté bij. Lekkerrrr!