‘Los het op de Vos-manier op’ schreef onze opdrachtgever. Een mooi compliment. Ruim twintig jaar werken wij met onze vier kernwaarden hoog in het vaandel.
Ben jij een echte Vos?
Werken bij Vos?
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.
Een échte Vos

Hout is het hart van ons werk. Eerlijk, natuurlijk en warm. Wij zijn meesters in ons ambacht. Met machtig mooie opdrachten, maar waar vinden we meer van die échte Vakmannen of Vakvrouwen? Ben jij een échte Vos?

Vakmannen & Vakvrouwen

Een echte Vos is een veelzijdig Vakman of Vakvrouw. Oprecht een harde werker. Een echte Vos werkt slim en degelijk. En levert kwaliteit. Vindingrijk. Scherp. Secuur. Dat is een echte Vos. Serieus in werk én in voor een geintje. Samen vormen de Vossen een sterk team.

Kom eens kletsen.

We horen je graag. Bel, app of mail Nanneke Hoevenaars via 073 503 195706 55 71 71 38 of nanneke@vosvakwerk.nl

Sinds 2008 is Vos Vakwerk hoofdaannemer voor duizenden woningen van BrabantWonen. Hoofdaannemer? Vos regelt, plant, repareert, onderhoudt, renoveert en meer.
Het is een goed bewaard geheim. Als je het beste zoekt, dan bestel je bij Vos ook alles voor keuken en badkamer. Vos Vakwerk levert en installeert alleen topkwaliteit.
Een echte Vos ben je niet 1-2-3. Je groeit in je vak. Krijgt afwisselend werk en kansen om je te ontwikkelen. Vossen zijn nooit uitgeleerd. Jong en oud leren, doen, oefenen en verbeteren.

Een veelzijdig vakman of vakvrouw.

Iedere Vos is veelzijdig. Maar geen Vos is hetzelfde. Zo is Jan van de woningbouw. En Damian van de particuliere projecten. Rudy is van alles wat je maar kunt bedenken: van karakteristiek klassiek tot modern op maat.

Een echte Vos is een veelzijdig Vakman of Vakvrouw. Oprecht een harde werker. Een echte Vos werkt slim en degelijk. En levert kwaliteit.
Een échte Vos is nooit uitgeleerd.
de weg naar vakmanschap

De Vossen zijn een sterk team.

Vos Vakwerk gelooft in zijn mensen. Als Vos krijg je vertrouwen én verantwoordelijkheid, want een Vos is oprecht een harde werker. Een echte Vos werkt slim en degelijk. Niet te langzaam, niet te snel. Het juiste tempo voor de beste kwaliteit. Zelfverzekerd en leergierig. Want een vakman is nooit uitgeleerd. Een Vos is zuinig op gereedschap en materiaal, recht door zee, serieus in zijn werk. In voor een geintje.

Het is een goed bewaard geheim. Als je het beste zoekt, dan bestel je bij Vos ook alles voor keuken en badkamer. Vos Vakwerk levert en installeert alleen topkwaliteit.
Jonge Vos of ervaren vakman? Vos staat om je te springen.
bel ons mail ons