Toen kwam Johan. 'Als ik dit huis morgen koop, dan gooi ik die muur d'r als urste uit!', zei hij. Francien was meteen om. Dus zo gebeurde het.
Woonkeuken
Strak. Met de warmte van culinaire passie.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.
Met de open, aangrenzende woonkamer en toegang tot de tuin is de keuken het hart van het huis. Letterlijk en figuurlijk.
In een week of zes zorgde Vos voor de metamorfose van keuken en woonkamer. Met als kroonjuweel het kookeiland.
Johan werkte allerlei ideeën uit op de tekentafel. Met een speciale lade onder het fornuis voor alle kruiden, is ieder hoekje onder het enorme keukenblad optimaal benut.

Tot in de puntjes. Vos brengt balans én beleving in je keuken.

Ooit was een keuken alleen maar om in te koken. Tegenwoordig kan je aan iemands keuken zien of je er voor méér terecht kunt dan alleen een maaltijd. Voor gezelligheid. Praten en lachen met wie je lief is. Dus speelt naast functionaliteit sfeer de hoofdrol: in materiaal- en kleurgebruik, ruimteverdeling en afwerking. Tot in de puntjes. Vos brengt balans én beleving in je keuken.

Vakkundig en gedreven gaf Johan vorm aan de wensen van Francien en haar man Richard. Francien: ‘We waren in goede handen. Van A tot Z.’
Maar een échte Vos zoekt mogelijkheden, 24/7. Dus nam Johan het ontwerp van Francien mee naar zijn tekentafel. Een paar dagen later kwam hij alsnog met een ingenieuze constructie.
'Ik kook graag en vaak. Het liefst met anderen erbij. Die gezelligheid. Uitgebreid koken en ondertussen kletsen. Heerlijk.'
Veel hout, zwart, natuursteen, matzwart metaal, greeploze kasten en een lange mosgroene muur.
De familie Van Vliet geniet met volle teugen van hun huis. Zeker weten dat Francien ook vanavond een heerlijk maal op tafel tovert!
Sfeervol, open en ruim. ‘Het fijne is dat ik in de keuken in contact sta met iedereen. Door die ene muur eruit te halen. De ruimte komt geweldig tot z'n recht!'

Aannemer. Meedenker. Uitvinder. Afronder.

Een scherpe Vos staat voor perfectie. Dat begint bij de afspraken die we samen maken en eindigt met het buitengewone eindresultaat. Wij zijn trots op ons werk. Dat merk je.

'Ik kook graag en vaak. Het liefst met anderen erbij. Die gezelligheid. Uitgebreid koken en ondertussen kletsen. Heerlijk.'
Ieder project begint met een idee. Wij kunnen niet wachten.
projecten offerte op maat