Een van de Vossen met een lange geschiedenis bij het bedrijf. In 2008 start hij bij Vos Vakwerk als timmerman voor de woningbouw.
Dennis van Herpen
Het puntje op de 'i'
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Dennis. Dennis van Herpen. Bouwjaar 1980. Een van de Vossen met een lange geschiedenis bij het bedrijf. In 2008 start hij bij Vos als timmerman voor de woningbouw.

Als die mensen dan uiteindelijk weer hun huis in kunnen, genieten van het resultaat van het werk van Vos, dat maakt Dennis trots. Niet dat iemand dat in de gaten heeft hoor. Mannen van Vos lopen niet naast hun schoenen. Op een dag vraagt Johan of Dennis verder wil in de particuliere verbouwingen. Zo komt het dat hij samen met onderaannemers, schilders en loodgieters mee mag werken aan grote, exclusieve projecten. 

Een aanbouw van 120m2 realiseren, bij een woonhuis. Van een restaurant een hotel maken. Niet dat exclusief per se zijn voorkeur heeft. Iedere verbouwing vindt hij mooi.
Dennis is een man van de puntjes op de i. Alleen het resultaat telt. Hoe leuk een lolletje ook is, in zijn werk is Dennis altijd serieus.