Gary is een bescheiden Vos. En een echte. In vijf maanden tijd verbouwde hij zijn eigen huis aan de rand van boerderijdorp Den Dungen tot zijn door weilanden omgeven droomplek.
Gary Broeren
Als een Vos in het water
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Gary. Gary Broeren. Bouwjaar 1991. Ook hij loopt niet te koop met zijn kunsten. Gary is een bescheiden Vos. En een echte. In vijf maanden tijd verbouwde hij zijn eigen huis aan de rand van boerderijdorp Den Dungen tot zijn door weilanden omgeven droomplek. Van plint tot plafond, hij kent er elk detail. Wat wil je, de hele begane grond sloopte hij eruit. En bouwde hij weer op.

Op eigen grond staan de twee paarden van zijn vriendin. Haar grote hobby. Gary zelf is meer van het duiken. Bijna ieder weekend gaat hij met de Schijndelse duikclub ergens onder water. Vinkeveen. Of de Westerschelde. Met een beetje mazzel gaat hij nog eens de kant op van Japan.

En wordt hij duikinstructeur. Dat lijkt hem wel wat, voor erbij. Voorlopig gaan zijn tijd en aandacht vooral naar tegelzetten bij Vos. Blij dat hij weer de tijd krijgt om echt mooi werk te kunnen leveren. Want daar is hij trots op. Van niks iets moois maken, met zijn maten in het Vos-team.