De vrouw van Johan Vos. Maar, Henriette is vooral zichzelf. Warm, goedlachs en recht door zee.
Herriëtte Vos
Warm hart en gulle lach
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Henriëtte. Henriëtte Vos – Van Hecke. Vrouw van Johan Vos. Maar, Henriëtte is vooral zichzelf. Warm, goedlachs en recht door zee. Opgegroeid op Orthen, als jongste én lastigste in een gezin met drie dochters en een zoon. Wat Henriëtte betreft was buiten altijd wel iets te beleven. Op haar vijftiende kruiste Johan haar pad. Ze vond hem maar niks. En dat was wederzijds. Inmiddels weten we wel beter.

Henriëtte ondersteunt de Vossen met veel meer dan alleen de administratie van alle BrabantWonen projecten. Eigenlijk zorgt ze ervoor dat niemand iets tekortkomt. Henriëtte is bijvoorbeeld degene die de koel- en keukenkastjes vult. Al jaren woont het gezin Vos op de stek waar de eerste werkplaats van Vos Vakwerk stond. Tegenwoordig zonder dochter Shannon (1997), die een eigen plek heeft gevonden.

Zoon Bryan (1998) geniet nog dagelijks van Hotel Mama. Ook uit de kluiten gewassen Rottweiler Aiko heeft geen klagen. Logisch. Henriëtte houdt van haar thuis met alle bewoners. Konijn Pip mocht zelfs op date naar de konijnenherberg, waar ze haar Wilbert (Willie) heeft ontmoet. Johan bouwde voor het stel een geweldige villa, compleet met zolder en dag- en nachthok. Je bent een timmerman of niet.