down

Dit is Henriëtte. Henriëtte Vos – Van Hecke. Vrouw van Johan Vos. Maar, Henriëtte is vooral zichzelf. Warm, goedlachs en recht door zee. 

Opgegroeid op Orthen, als jongste én lastigste in een gezin met drie dochters en een zoon. Wat Henriëtte betreft was buiten altijd wel iets te beleven. Dat ‘iets’ viel vaak onder de noemer klein (en net iets groter) kattenkwaad. Op haar vijftiende kruiste Johan haar pad. Ze vond hem maar niks. En dat was wederzijds. Inmiddels weten we wel beter.

Sinds op z’n minst een jaar of 5 administreert Henriëtte alle BrabantWonen projecten. Al jaren woont het gezin op de plek waar de eerste werkplaats van Vos Vakwerk stond. Dochter Shannon (24) en zoon Bryan (23) genieten nog dagelijks van Hotel Mama. Ook uit de kluiten gewassen Rottweiler Aiko heeft geen klagen. Logisch. Henriëtte houdt van haar thuis met alle bewoners. Konijn Pip mocht zelfs op date naar de konijnenherberg, waar ze haar Wilbert (Willie) heeft ontmoet. Johan bouwde voor het stel een geweldige villa, compleet met zolder en dag- en nachthok. Je bent een timmerman of niet.