Het is 2002 als Jan start bij Johan Vos en gaat er niet meer weg. Jan regelt alles voor de woningbouwvereniging.
Jan Heesakkers
Alles voor het eindresultaat.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Jan. Jan Heesakkers. Bouwjaar 1983. Als Jan 10 jaar is, meldt hij zich bij de sportschool in Den Bosch Oost. Voor taekwondo. Voetbal geprobeerd, bij BVV, maar nee, taekwondo, dat moet het worden. Verwachtingsvol verschijnt Jan op de eerste les. Bij zijn nieuwe leraar. Johan Vos.

Een jaar of vijf later stopt Jan met de taekwondo lessen en start hij met de timmeropleiding in Den Bosch. De jaren gaan voorbij en Jan haalt zijn diploma. Op een dag. Jan, inmiddels 18 jaar oud, is thuis bij zijn ouders, als een timmerman het keldertrapje van de woning komt repareren. De deur gaat open en daar staat hij. Johan Vos. De twee praten elkaar bij: Jan is timmerman, Johan zoekt een timmerman. Het is 2002 als Jan start bij Johan Vos en gaat er niet meer weg. Jan regelt alles voor de woningbouwvereniging. 

Buiten, en niet op kantoor.  Maakt een ronde door de woning met de loodgieter, de elektricien en samen kijken ze wat nodig is. In zes weken tijd moet iedere woning klaar zijn. Fris en nieuw. Dat vindt Jan het allermooiste van zijn werk: het eindresultaat. Dat hebben ze toch maar mooi samen voor elkaar gekregen. Meewerkend voorman, dat is Jan. Altijd behulpzaam. Bel hem en hij is er. In voor een geintje, maar wel op het juiste moment. Want Jan weet wanneer hij serieus moet zijn.