Een van de op-en-top Brabantse aanwinsten van Vos Vakwerk. Alles wat je maar in een woning kunt vinden, komt voorbij.
Michael Salfischberger
Soms een 'bietje' gek.
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Michael. Michael Salfischberger. Bouwjaar 1996. Een van de op-en-top Brabantse aanwinsten van Vos. Geboren in het Bossche Groot Ziekengasthuis, getogen hemelsbreed maar een paar kilometer verderop, in Rosmalen.

Ook Michael gaat al weer enkele jaren mee bij Vos Vakwerk. De afwisseling, bezig zijn met het maken van steeds nieuwe en andere dingen, dat vindt hij mooi aan zijn werk. Iedere dag weer. Alles wat je maar in een woning kunt vinden, komt voorbij. Vloeren en plafonds, kasten, kozijnen en deuren, tot en met meubels. Soms werkt hij alleen, soms met een van de andere mannen van Vos. Maar net hoe het uitkomt. Michael is een stille, maar als je hem beter kent, weet je dat hij soms ook wel een bietje gek kan zijn.

Met masker, zuurstoftank op zijn rug en vinnen aan zijn voeten, duikt hij graag in het diepe. Met zijn vriendin Jehnna, in een grote plas dichtbij Tiel. Maar ook verder weg, voor de kust van Kroatië. Daar liggen een paar eilanden met avontuurlijke namen. In het water van de Adriatische Zee worden al zijn duikdromen waar. De winters komt Michael door met ijshockey. Fanatiek, maar altijd sportief. Zijn club? De Red Eagles, ijshockeytrots van Den Bosch. Een paar minuten van zijn thuis in Rosmalen.