De mannen van Vos   Miguel Cuerda banner
Miguel Cuerda
Alles kan wel ‘s oit hendig zijn
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Miguel. Miguel Cuerda. Bouwjaar 1985. De man met de meest exotische naam van alle Vossen. Met volbloed Spaanse roots geboren en getogen in Oss. Als jongste en uiteraard meest verwende van drie, groeit Miguel op tussen paella en rookworst. Op school is hij een rustige jongen, met een gezond Spaans temperament.

Ook in Oss vliegt de tijd en dan kan het gebeuren dat je ineens zelf vader bent van drie schatjes: Sara, Daniel en Ruben. Adios voetbal, bye bye motorbikes, welkom luiers en kinderfeestjes. In de schuur van huize Cuerda hebben de twee motoren van Miguel en zijn vrouw Jessica plaatsgemaakt voor een bakfiets. En allerlei ander spul.

Miguel bewaart zo’n beetje alles. Rommel? Echt niet. Alles kan wel ’s oit hendig zijn. Bijvoorbeeld voor Project Tuin, dat op dit moment in volle gang is. Het meeste doen ze zelf, met hier en daar een helpende hand. Een hoop groen eruit, nieuwe schutting erin en er komt ook een overkapping. Voor nog heel veel gezellige avondjes met familie en vrienden. Salud!