Ondernemend, leergierig, creatief, niet zomaar doorsnee. Met een voorliefde voor zelf maken en voor de prikkelende combinatie van ambacht en modern.
Nanneke Hoevenaars
Zelfsturende duizendpoot
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Nanneke. Nanneke Hoevenaars. Bouwjaar 1970. Hoewel ons Nan vooral zorgt dat alle cijfertjes kloppen, kan het ook zijn dat je haar een hele middag bezig ziet met het onkruid tegen de gevel van de werkplaats.

Of iets anders. Wat dan ook eigenlijk. Zolang ze het maar op haar eigen manier mag doen. Zelf mag bepalen wanneer, wat en hoe. Dat weet Johan en hij vindt het meer dan prima. Dat kan alleen met een ijzersterk wederzijds vertrouwen. En dat is er tussen die twee. Al 20 jaar. De geur van het hout als ze de werkplaats inloopt. Heerlijk.

Ondernemend, leergierig, creatief, niet zomaar doorsnee. Met een voorliefde voor zelf maken en voor de prikkelende combinatie van ambacht en modern. Ooit leerde ze zwemmen, paardrijden, tennis, boetseren, solderen en ballet. Dat is nogal wat. Maar veelzijdige Vossen zijn er meer. Bezige bijen ook. Maar er is maar één duizendpoot en dat is Nanneke.