Een rustige geboren en getogen Bosschenaar, die het niet zoekt om veel de stad uit te gaan. Lees het verhaal van deze tegelzetter bij Vos Vakwerk.
Niels Denis
Geboren en getogen Bosschenaar
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Niels. Niels Denis. Bouwjaar 1990. Hij is een rustige geboren en getogen Bosschenaar, die het niet zoekt om veel de stad uit te gaan. Waarom zou hij ook. Niels is al jarenlang gelukkig met jeugdliefde Sanne. Samen hebben zij twee jonge kinderen die groeien als kool, een dochter en een zoon. Tel daar zijn werk als tegelzetter bij Vos Vakwerk bij op en het plaatje van het leven van Niels is compleet.

Als klein joch is hij een echte buitenspeler. Van het kaliber dat je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Later tennist Niels jarenlang bij TV Oosterplas. Clubkampioenschappen, open toernooi, hij heeft er lol in als hij op de baan staat. 

En wat hij in die tijd ook met veel plezier doet, is carnaval vieren. In Oeteldonk. Rood-wit-geel. Maar dat is allemaal verleden tijd. Zijn twee ukken, zijn vrouw en zijn werk. In die volgorde. Dat is voor nu meer dan voldoende voor Niels