Ooit begonnen als metselaar, heeft dit multitalent zich in 30 jaar ontwikkeld tot allrounder bij Vos Vakwerk.
Raymond Paapen
Bullseye
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Raymond. Raymond Paapen. Bouwjaar 1974. Ooit begonnen als metselaar, heeft dit multitalent zich in 30 jaar ontwikkeld tot allrounder. Timmeren, kitten, voegen, stucen. Hij kan het gelijk. Erkend Leermeester, dat is hij ook. Met groot plezier begeleidt en beoordeelt hij BBL- en BOL-leerlingen. Om het examen aan te mogen vragen, moet iemand zowel op school als in de praktijk presteren. Eerst de v van voldoende, dan op weg naar de v van vakman!

Van nature is Raymond een teamplayer. In zijn werk én erbuiten. Sinds zijn 18e is de vrijdagavond voor het darten met zijn team. Hoewel het fanatieke er wel wat vanaf is sinds de geboorte van zoon Keano in 2007. ‘Net als die van de Pfaffs, daor hebben ze d’r ok inne die zo hiet.’ Maar, Raymond is altijd blijven darten en nu, jaren later, is Keano nóg scherper met de pijlen dan z’n vader. In het weekend staat Raymond steevast langs de lijn. Weer of geen weer. Uit of thuis. Als rustige, sportief fanatieke supporter van het team van Keano.

Als geboren en getogen Dongenaar, kent Raymond zijn dorp als z’n broekzak. Een weekje zomervakantie op De Leistert in Roggel is mooi, maar voor de rest van het jaar vind je Raymond gewoon in zijn dorp met zijn vrouw, zoon en de rest van de familie en vrienden. Zo is het goed.