Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft. Een echte aanwinst voor Vos Vakwerk.
Rudy Pennings
'Technisch en Tegendraads'
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Rudy. Rudy Pennings. Bouwjaar 1987. Geboren in Berlicum, Oegstgeestsestraat 11. Van kleins af aan is hij aan het timmeren. Kistjes maken enzo. Vanaf zijn derde sleutelt de kleine Rudy aan alles wat wielen heeft.

En daar komt in zijn tienerjaren de hockeysport bij. Als het een klein beetje moeilijk wordt, dan moet je bij Rudy zijn. Want je kunt het zo gek niet bedenken, of hij kan het maken. Wat hij maakt, plaatst hij bijna altijd ook zelf. Twee kasten op in een enorm cruiseschip in Duitsland. Een paar kasten voor een bekend horlogemerk in Las Vegas en New York. 

En een exclusieve bioscoop-openhaard wand met verborgen flatscreen in een (onge)woonhuis. Rudy is een echte Pietje Precies. Serieus en nauwkeurig op het overdrevene af. Dat kan ook niet anders, als zoon van Grad, Rudy’s leermeester in het vak. Gruwelijk eigenwijs, dat is Rudy ook. Maar dat is eigen aan een timmerman. Die moet eigenwijs zijn. Anders ben je geen goeie. Zegt Rudy.