Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 001
Bedaux-villa
Het grote genieten
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is niet zomaar een huis. Dit is een Bedaux-huis. Met groot plezier bewoond door een ondernemersgezin met vier prachtkinderen. Samen bereisden ze alle continenten. Toen de kinderen nog klein waren, trokken ze in een paar maanden van Zuid- naar Noord-Amerika. De wereld is hun speeltuin. 

Hun huis is de oase waarin zij thuiskomen. De wit gekeimde woning stamt uit de vroege jaren ’70. Architect Bedaux is terug te vinden in allerlei kenmerkende elementen zoals de tientallen meters lange buitenmuur, uitgebouwde ramen -ofwel bloemenramen- en een balkon met vogelfiguren op de rand. De woning is een tijdloos monument van minimalisme. Middelpunt van de woning is de keuken. Het zonovergoten atrium waar iedereen samenkomt na werk, studie of sport. Daar vinden de mooiste gesprekken plaats.

In de loop van de afgelopen 20 jaar is het huis inclusief tuin stap voor stap aangepakt, geïsoleerd, uitgebouwd en meer. Twee jaar geleden de eer aan Vos om het geheel te vervolmaken. Om voor het gezin de overlast van de zoveelste verbouwing tot nul te beperken, kwamen Johan en zijn mannen iedere dag binnen via een raam op de bovenverdieping. En daar wachtte precisiewerk. Denk je aan Bedaux, dan denk je aan eindeloze inbouwkasten, strak en dus op de millimeter. Kom binnen Rudy!

Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 005
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 014
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 048

Vos staat voor vakmanschap en kwaliteit, beide met een hoofdletter, aldus de bewoners. In materialen en uiteraard afwerking. Als kers op de taart heeft Vos de voormalige garage omgetoverd tot een multifunctioneel paradijs. Stap over de drempel en kom binnen in een hippe loungebar. 

Draai je om en je ziet een prachtige praktijk. Of knipper met je ogen en je staat in een design gastenverblijf. Uniek. Voor het eerst in twintig jaar wordt deze zomer niet verbouwd. Het is tijd voor het grote genieten.

Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 013
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 021
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 019
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 058
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 062
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 068
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 054
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 025
Evabloem Vos Vakwerk Sluisakker 039

Aannemer. Meedenker. Uitvinder. Afronder.

Een scherpe Vos staat voor perfectie. Dat begint bij de afspraken die we samen maken en eindigt met het buitengewone eindresultaat. Wij zijn trots op ons werk. Dat merk je.

Hout is het hart van ons werk. Eerlijk, natuurlijk en warm. Ben jij een échte Vos?
Ieder project begint met een idee. Wij kunnen niet wachten.
projecten offerte op maat