Brent van Berkel
Bezige Brent
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Brent. Brent van Berkel. Bouwjaar 2003. Zeg je Brent, dan zeg je Brabant. Geboren in Eerde bij Veghel, getogen in Middelrode. Als oudste in een gezin met vier kinderen. Brent, Quint, Levi en als laatste Floortje. Of die laatste het zwaar heeft met drie oudere broers? Echt niet. Eerder andersom

Terwijl de zomer zindert, legt Brent samen met Rudy in de werkplaats van Vos de laatste hand aan een kast. Kast? Het wordt een bar, eigenlijk. Voor een thuiskroeg in een woning in Vught. Mooi werk! Brent is een echte werker. Creatief en ondernemend. Ook in de zomervakantie zie je hem bij Vos. Zoveel als kan. Ook werkt hij voor een fruitbedrijf, net als vriend en Vos-vakmaat Noud. Soms helpt hij mee met regenpijp-afkoppel-klussen. Bezige Brent.

En dus kan hij in één zomer drie keer op vakantie. Eerst rustig aan met de auto van zijn vader naar Vaals. Beetje kaarten enzo. Dan een paar dagen naar Praag. En als klap op de vuurpijl met zijn voetbalteam naar Lloret de Mar. Dat wordt wat! Samen met Mees en Kim is Brent BBL’er bij Vos.