Als prille twintiger was hij even de jongste Vos van het team. Je vindt Damian vooral bij renovatie- en verbouwingsprojecten van particuliere woningen.
Damian Bross
Lucky
Een bescheiden aanbouw of een grootschalig project. Bij Vos ben je in goede handen.

Dit is Damian. Damian Bross. Bouwjaar 1998. Ooit was Damian de jongste Vos van het team, maar ondertussen is hij links en rechts ingehaald door een roedel BBL’ers. Qua leeftijd dan. Niet als je het over zijn vakmanschap hebt. Na een eerste jaar met Dennis samengewerkt te hebben, gaat Damian in z’n eentje met zijn Vos-bus op pad. Vloeren inschalen, balken verlagen, plat dak leggen: zeg ‘t maar. Damian weet er alles van. Je vindt hem vooral bij renovatie- en verbouwingsprojecten van particuliere woningen. In Vught bijvoorbeeld. Hoe het eruitzag toen je voor het eerst binnenkwam en wat er staat als je vertrekt. Wauw.

Na vele jaren voetbalplezier heeft Damian z’n keepershandschoenen aan de wilgen gehangen. Een doorslaggevend deel van het elftal bleek sterker in het avondgedeelte, dan in de 90 minuten op de grasmat de ochtend erna. Maar zo zit Damian niet in elkaar. Werk of hobby: beter helemaal niet, dan halfbakken.

Damian is al even opzoek naar een eigen plek in de buurt van Den Bosch. Misschien Zaltbommel? Het vinden van een huis valt nog niet mee. Vooralsnog is zijn thuis bij zijn ouders in Berlicum, met zijn zus en hundje Lucky. Genoemd naar sigaretten noch cowboy. Lucky is een klein, lichtbruin, stokoud, maar hondstrouw boomertje. Dus als Lucky het voor ’t zeggen heeft, blijft Damian voorlopig mooi in Balkum.